s/d 1985

Yang merasa angkatan sebelum dan sampai dengan tahun 1985 silahkan post disini

21 thoughts on “s/d 1985

  1. Hay harudang , bunyikan suaramu di blog ini angkatan 83 s/d 86 biar romantisme masa lalu kembali berkobar

  2. mani garing , euweh nu asup , kumaha kang nala tulungan abdi , biar angkatan s/d 1985 pada aktif kumaha nya ?
    heran , buka deui kosong, buka deui kosong, harudang atuch ulah gaptek

  3. Kang Darmawan Angkatan Sabaraha???

    Kang Nalaroza Angkatan 89??? sareng mugi kanigara, Rahmat darajat, agus hamim, heri sumarna, nandang (penabuh drum) meureun nya…

    angkatan 88 …he he kenal sadayana si nandang (adik kelas) nabeuh dimana ayeuna…….kang nyuhunkeun alamatna tah….

  4. mun angkatan 89 mah berarti sareng LILI AHMAD MUZAINI ROMLI atuh….

    Iya…..angkatan Ade Wihanda (Purwadadi), Bunyamin (Pagaden), Handarto (pasir Bungur), Rosa Baroya (Subang), Hendra Budiman (Subang), Dedi Junaedi (Subang), Rini Nuryani (Subang), Nurma sari Dewi (Subang), Vita (Subang), Nining (Subang), Rita (Subang), Syarifuddin (Blanakan), Yawan Setiawan (Cisalak), Heri Herdana (Sagala Herang), Endi (Cisalak), Sofyan (Subang)……barengan si Kentreung….

  5. Ti kamari ngan ieu deui…ieu deui, na kamaranaaa..nya ? Ah Meureun masih keneh diriripuh ku pangabutuh. Kamana Neng Hetty Hendrayani, Neng Pipih Purwita,Kang Nandang Mulyawan, Kang Tatang ex 3A angkatan 1984 Cik Lah Geura harudang Cape yeuh nguruskeun Rindu.

    “Riweuh ngurus jeung ngabiayaan bebenjit meureun…boro-boro apal aya pesbuk, yeem, jst he..he…”

  6. Heueuh meureun rek muka pesbuk, bapana budak nyolekan. Anggeus bapana nya budakna hayang gugulantungan. Ku lieur nyanghareupan hirup meureun da heu-euh pan kitu geuning. Heu heuy deudeuh ………..heseeeee heseeee

  7. Barangkali ada yang bisa bantu, sy perlu alamatna Kang Gunawan Jalaludin, Dr. Mugia Nugraha kumargi sy. kangen berat plis lah lengkapin nya kalo ada mah, aku kangen banget nih.

  8. Kumaha Sodara-sodara ada yang bisa ngasih data ga, untuk alumni tah 1985 ka;o ga ada percumaaaaaah ngadain blog, tugasin kek salah satu temen. Masalahnya posisi aye jauh jauuuuh
    jadinya gak bisa gerak nihhhhhh. Kalo dah ada data pasti kita bisa dapet pentolannya plissss ah

    ” Iyye Boss ini juga nyari nyari data…eh anggkatan ini teh sama sekali gak banyak yang nonghol….ha…ha….”

  9. Nepangkeun… Sy angkatan ’86. Baru pertama kali membuka blog ini..
    Kalo lht komentar terakhir Juli 09, tampaknya alumni Smandanova jarang berkunjung ke blog ini.
    Mereka semarak di FB, Mas… termasuk Kang Asep Yosep tah…
    Alhamdulillah.. sdh terjalin kembali silaturahmi sy dgn angkatan 86, walau bkn via blog ini.

    Hatu nuhun Buuuu….parantos ngiringan comment…ieu teh rencangna kang Darmawan nya ?

  10. hayyyyy angkatan jadul thn 84.”IKATIPA 84″.sorry baru nemu nih saya dulu 3ipa2 ,untuk agus subiakto masih inget saya gak? kalo romli suka ketemu dia skarang jd polisi tugas di soreang aku tinggal di bandung,,dimana ya orang2 ini : DEDI JUNAEDI (PE’ING).IAN TEGUH “BOKASA”,LILI BUDIMAN,ARI APRIANTO,TOTO APRILIANTO,SRI HAYATI,METTY NURDIANTY KANIA,DLL
    YUSUF GURDIAN,UNTUK RAHDIAN WIGUNA..saya temennya iwan drajat..dimana dia skarang? saya lam nyari temen2 di FB gk pernah ktemu

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s