86’s – 90’s

Angkatan 86 s/d 90 post disini

19 thoughts on “86’s – 90’s

  1. Ini angkatan lulus apa angkatan masuk? Saya masuk tahun 1986 dan lulus tahun 1989. Saya angkata 86 atau 89? Saya lagi cari temen-temen sekelas A1….Baru ketemu 1 di facebook, Deti Ayu Aprianti. Yang lain kemana nih? Hello guys, where are you now?

    Lulus bae atuh nya…..ni Rachmat yang dari Sagala herang tea bukan nya ….?

  2. sok atuh nyaring urang kabeh (wabil khusus alumnus ips 2 89), sambungkeun silaturahim, mempeng urang masih aya umur keur nyorang kahirupan nu abadi…dunia tos kabukti sakocepat nya….

  3. aduhh maap salah posting..salam kenal aja buat buat angkatan kakak saya….

    teu sawios atuh neng…hatur nuhun parantos kersa rurumpaheun ngiring ngareuah-reuah…nya.,

  4. Saya kenal beberapa kakak kelas tapi te terang angk brpa aja…kalo sy sebut namanya mungkin bisa tau ya? Ada dadang mbok, ida, sutisna, asikin, ferik, gurnalis, asep dasuki, masih banyak sih…punten pisan basa sunda saya amburadul suka kecampur2..

    Gak apa apa neng….sok atuh klo ada alamatna sekalian dikirim ke email saya di dienross2002@yahoo.com (FB)

  5. wilujeng tepang… pribados maman sule angkatan ’90 A1.
    milarian rerencangan anu awur2an… terutama iip rohimat.
    sok saha wae anu bade anjang sono, diantos pisan lewat email atanapi FB di
    m2n_sule@yahoo.co.id

  6. Assalamualaikum Wr.Wb.
    Probados kantos sakola didie (mung satahun Kelas 1 lima – 1985)…. trus naik kelas 2 pindah ka Sukabumi….. sakelas sareng Rosa Baroya,Hendra,Asep,Yuyun(doyan ketawa), arwenda dll, punten bilih aya anu masih emut ka pribados diantos waleran nana, terutama pami aya nu terang Alamat(kabarna) “ARWENDA ti Binong”
    hatur nuhun

    Hendi
    vhamdillah@yahoo.com

    Waalaikum salam wr wb…..alah Hendi…masih can jangkung ente…kamana wae ?…ha..ha..ha…sakelas atuh jeung sayah…..inget lah…difb aya si Rossa sok atuh….sayah ge…keur neangan si Ade Wihanda…teu aya khabarna…. yeuh fb urang “Ndien Ross”

  7. Alhamdulillah…. maaf “ndien Ross” ngaran aslina saha ? lamun sakelas jeung saya pasti saya ge inget lah…. boga ID YM ?

  8. Assalaamu ‘alaikum
    Nepangkeun ka sadayana, sim kuring alumni kaluar 87. Sakantenan bade tumaros:
    Kahiji, naha ieu hiji-hijina atanapi salah sahiji (tangtona dina media on-line)forum alumni SMAN 1 Subang?
    Kadua, kunaon nganggo basa Sunda? Padahal teu sadaya alumni urang Sunda (atanapi ngartos basa Sunda).
    Hatur nuhun. Mudah-mudahan tiasa ditampi janten anggota forum.
    Wassalaam.
    Dedi S (alumni kaluaran 87)

  9. Pengumuman:
    Ka sadaya alumni kaluaran tahun 1987.
    Insya Allah bade diayakeun reuni & halal bihalal dina:
    Dinten/kaping: Minggu, 18 Oktober 2009
    Waktos : tabuh 08.00 dugi ka rengse.
    Tempat : Riung Rangga Highland Ciater
    Diantos kasumpingannana dina waktosna.
    Hatur nuhun.
    (Contact person: Nurhadi: 081320430567, Ida Santi Farida: 08159850089)

    Baktos,
    Dedi Supriadi

  10. paroho deui……. maklum tos incuan….
    abdi teh lulusan taon 1986. jurusan IPS (mun teu salah kitu oge) da sakelas jeung Isa Ansori, nanang,IIs Heryani,adeng pagaden. boni anu jangkung kerempeng jago gitar tea, gocung (mun teu poho kitu oge…. salam ka sakabeh dulur….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s