Sipat jalma dumasar kana rupa-rupa hitutna

Jalma jujur, Jalma nu daek ngaku mun geus hitut

Jalma teu Jujur, Jalma nu hitut tuluy nyalahkeun batur

Jalma belegug, Jalma nu nahan hitut mangjam-jam lilana

Jalma nu berwawasan, Jalma nu apal iraha kuduna hitut

Jalma nu Misterius, Jalma nu hitut tapi batur euweuh nu nyahoeun

Jalma nu sok gugup, Jalma nu ujug-ujug nahan hitut mun keur hitut

Jalma nu Percaya Diri, Jalma nu yakin yen hitutna seungit

Jalma nu Sadis, Jalma nu hitut bari dibekep ku leungeun tuluy dibekepkeun ka irung batur

Jalma nu Isinan, Jalma nu hitutna teu disada tapi ngarasa isin sorangan

Jalma nu Strategic, Lamun hitut sok bari seuri ngagak-gak meh nutupan sora hitutna

Jalma nu Bodo, Lamun geus hitut tuluy narik napas keur ngagantian hitutna nu kaluar

Jalma nu Pedit, Lamun hitut dikaluarkeun saeutik-saeutik nepi ka disada tit..tit..tit…

Jalma nu Sombong, Jalma nu sok ngambeuan hitutna sorangan

Jalma nu ramah, Jalma nu sok resep ngambeuan hitut batur

Jalma nu tara gaul, Mun hitut sok bari nyumput

Jalma nu Sakti, Mun hitut bari make tanaga dalem

Jalma nu pinter,Jalma nu bisa nyirian hitut batur

Jalma nu sial, Mun hitut kaluar jeung bukur-bukurna.

naha teu ditambahan ku jalma anu sarakah,,,,,,,nyaeta jalma anu hitut kaluar jeung bukurna tuluy di asaan ku sorangan,,,

Ngomong-ngomong soal hitut, aya hiji carita ….

Kang Asep jeung kang Emod ngadu hitut ….

Kang Asep: “Tah, dengekeun hitut aing !”

(Kang Asep ngebekem bujurna ku leungeun ….Ajaib….. Pas leungeunna ngabekem bujur, kaluar sora hitut: COCA Pas bekeman dibuka, kaluar sora: COLA, Nepi katilu kali kaluar sora hitutna: COCA COLA, COCA COLA, COCA COLA!

Ari Kang Emod embung eleh ….

Golosor calana dibuka

Diasupkeun curuk kana … (punten) liang taina

Leuwih ajaib: kaluar sora hitut: SPRIIIIIIII……………………………..TE !!!!!!!

5 thoughts on “Sipat jalma dumasar kana rupa-rupa hitutna

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s