Ulang Taun

“Neng Dea, wilujeng ulang taun…” ceuk bapana Dea bari ngesun jeung masihan kado.

“Dea ayeuna sabara taun ?” Tanya bapana.

“13 taun pa…” walon budak bari imut. bapana kaget, da rarasaan budakna teh kakara umur 7 taun.
“Nahe geuning tos 13 taun deui?”

“Apan taun kamari, abdi 6 taun, ayeuna 7 taun, janten 13 taun bapa!” ceuk budak calakan (MJ).

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s