Soto Campur

“Mang soto hiji…campur..!” saur om Teddy ka tukang soto.
“Mangga den..!” waler tukang soto gura giru ngaladangan, sor diasongkeun ka si om Teddy, habek dihimel semu nu nikmat pisan, ngan waktu rek ngahuapkeun soto panungtung, om Teddy ujug ujug buncelik molotot kana mangkok, terus ngagorowok ka tukang soto.

“Sing baleg euy jualan soto teh… tah deleh aya laleur hejo….jeung ieu naon deuih bet aya kode buntut, aya kuntung roko deuih !” ceuk om Teddy bari kurah koreh kana mangkok soto.

“Oh…tong bendu atuh den..namina ge soto campur, nya campur naon we sakapendakna.” walon tukang soto teu kireum kireum.

(by: e-ketawa)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s