Lurah Jeung Juru tulis

Ulis : “Pa lurah, abdi nguping wartos pa bupati bade dongkap ka desa urang”
Lurah : “Sadiakeun we endog dua bongsang mah, da biasana oge ari inohong
datang ka urang mun teu menta hayam nya menta endog, da ari sapi jeung domba mah euweuh nu boga.”
Ulis : “Da sanes bade nyuhunkeun endog pa, saurna bade marios pangwangunan mushola di desa urang.”
Lurah : “Heueuh endog ongkoh lis…”

Bupati : “Lurah, ari mushola di desa lurah aya sabaraha ?”
Lurah : “Lis, mushola di urang aya sabaraha lis?”
Ulis : “Lima pa lurah”
Lurah : “Lima pa bupati”
Bupati : “Lurah, ari madrasah aya sabaraha?”
Lurah : “Lis, lis, ari madrasah aya sabaraha?”
Ulis : “Aya dua pa lurah”
Lurah : “Aya dua pa bupati”
Bupati (rada ambek) : “Na ari lurah, ditanya teh bet nanya deui ka si ulis, naha teu apal jumlah masjid-masjid acan. Cing ayeuna kuring rek nanya deui, ari ngaran ki lurah saha?”
Lurah : “Lis..lis..ari ngaran bapa saha?”

One thought on “Lurah Jeung Juru tulis

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s