Lilin dina Gelas

Hiji murid nu kawentar bangor di kelas fisika nanya ka guruna

Murid: “Pak, sim kuring gaduh patarosan”
Guru    : “Naon?”
Murid  : “Hiji lilin nu hurung ditutup gelas, lilin eta pareum. Nu kitu teh nunjukeun naon?”
Guru    : “Teu aya hawa dina geulas”
Murud : “Salah, Pa.”
Guru : “Naon atuh?”
Murid : “Ngabuktikeun yen urang kirang padamelan”

(by: e-ketawa)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s