Jamu si Nini

Waktu asup ka kamar mandi anu ngahiji jeung sumur, siaki walahwah weuleuhweuh ngageroan sinin.

“Niniiiiiiiiii… tingali geura geuning biwir sumur ngegel timbaan !” ceuk siaki reuwas.

“Tong gujrud aki….puguh tadi teh jamu sari rapet nini tikecemplung kasumur!” jawab sinini bari keom.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s