Dina Rangka Pupujieun

(by: e-ketawa)
Dina rangka pupujieun, Adun jeung babaturanana milu pelatihan teuing di ITB. Caritana hiji sobat Adun meuli gantungan konci nu make Logo ITB, terus pamer ka Adun
Ibro (sobat Adun) : “Dun, tempo yeuh urang meuli ieu.” (bari ningalikeun gantungan konci).
Adun: “Jang Naon Bro ?”
Ibro : “Jang anak sayah. Jadi lamun anak sayah nanya, ku urang dijawab ‘Papa baru pulang sekolah di ITB'” (kata Iqbal dengan penuh Wibawa & Kebanggan).
Adun : “Lamun anak maneh nanya ‘pah ITB teh apa ?'”
Ibro : “Institut Teknologi Bandung.”
Adun : “Lamun anak manek nanya ‘Kalo Institut Apa ?’
Ibro: “Institut……nya institut….!. Ari ceuk maneh naon..?” (Iqbal balik nanya bari ngetest)
Adun : “Piraku poho? pan aya laguna…”
Ibro: “Kumahaaaa…?” ( panasaran)
Adun : “Institut Daun Sampeu, saha nu hitut eta nu ngambeu.”
Ibro : “Gelo sia mah, kakolot teh.” (bari indit)
Adun : “Bae ahh…”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s