SMAN DANOVA(204) SUBANG/SMAN 1 SUBANG,JABAR

Hai ……sobat……yang merasa alumnuz SMANDANOVA(204) ato sekarang  SMAN 1 Subang Jawa Barat ,  anu aya dimana bae, hayu urang gabung re “Uni” an disini sekalian mengenang mangsa anu katukang.

salam buat angkatan 88/89

Ade wihanda (Purwadadi) de inget teu basa urang kost di kebon kalapa….panyakit beuki sare jeung disasarung masih keneh…..”Si Thuckuck…” De ?, Bunyamin (Pagaden), Syarifudin (Blanakan) nu ngurus KUD, Dedi Junaedi (Subang) geus jadi POLISI Can ?, Rosa Baroya geus jadi Pengacara euy…?, Nie, Hendra (Subang), Handarto (Pasir Bungur/Drummer and Rocker DANOVA) semua dech yang nggak bisa disebut one-one……….ditunggu khabarnya…..

NalaRoza

37 thoughts on “SMAN DANOVA(204) SUBANG/SMAN 1 SUBANG,JABAR

  1. Assalamu’alaikum,,,
    Duh ini teh alumni Smunsa ya? Lam kenal. Satu padepokan dunks😀 cuma akang/eteh mah langkung payun nyepenna😀. Abdi mah lulusan 2004🙂 Salam kenal weh ah…🙂

    Waalaikum salam wrwb.
    Hatur nuhun ayi….salam kenal deui kanggo ayi…..diantos sumbang saran na….sakantenan urang manjangkeun silaturahmi…upami tiasa via email wae atuh nya….

  2. saya pernah sekolah tahun 1983 sampai dengan 1984 banyak teman disana salam buat teman -teman
    ade jawa

    Insya Alloh Kang mudah-mudahan salam akang nyampe buat temen-temen, salam hormat saya buat Akang sekeluarga dari junior🙂

    Nala

  3. kumaha euy smansa ayena??
    Bararaong keneh teu??
    Salam Ka Pak Rukmana…

    Ren….maneh mah… SMANsa tibaheula tepi ka ayeuna barudak santrina euweuh nu baraong.
    kecuali urang meureun ha…ha….🙂
    Insya Alloh salamna didugikeun ku rerencangan… anu maos ieu blog

  4. ini blog nya alumni smansa subang juga? angkatan taun braha? saya angkatan ’94 (udah tua ya?) minta tolong dong alamat2 anak smandanova yg seangkatan dengan saya kalo ada… saya kangen beratnih… soalnya udah lama gak ke subang. sekalinya kesubang kyk udah pada gak kenal….

    salut ada yg kreatif membuat blog kyk gini buat forum silaturahmi antar angkatan

    Terima kasih sekedar melepas kangen sama teman-teman yang ada di subang nech, puguh saya juga lagi coba ngumpulin data tapi sampai saat ini lom ada tuch, klo saya sih lulus tahun 88/89 gitu

  5. Halow nepangkeun Ade sapaat (ade syafaat) angkatan 94 IPA TILU
    Nuju panasaran milarian deui hiji mojang Subang anu kapungkur sakelas…
    Punten pisan teu acan tiasa kedal ai lop yu…
    dugi ka kiwari tos ririmbitan, masih kaemutan wae duh, kedah kumaha ieu teh
    matak ge lur omat mun bogoh ka sasaha ge kedalkeun weh, bisi panasaran nepi aki aki hehehe…
    Hidup Pak DIDING BOXER lah :d (aya keneh di SMUNSA teu nya ?)

    Sami-sami, lam kenal …”Nu kitu kasih tak sampai tea meureun…He…he… sarua jeung uing atuh, nya eta tinggal panineungan doang…asa ku waas inget ka si eta anu imut-imut, dimarana atuh nya…”De amengan atuh kadieu….caket….sok ka cempaka mas nya ? sok emailkeun bae atuh nomer teleponna”

  6. kanggo ade safaat
    ari masa muda teh sebentar tapi kesalahan nu di buat bertahan cukup lama, atos atuh ulah ngadengeken lagu-lagu nu malah nginget2 ka masa eta, bilang cukup, cukup, karena hidup terus berjalan tanpa bisa kita lawan karena cek kang khairil ge hidup hanya menunggu kekalahan(menunggu mati) tapi ulah jadi fatalis, da cenah cek martin heiddeger (teuing bener te nulisna, ges paroho, deui kanu kararieu teh) hidupmah cenah Being and becoming ada dan menjadi bukan ada dan mengada ada.
    lamun kang ade amprok terus bilang i luv u apa beres?
    waktu bisa merobah seseorang menjadi, bisa lebih baik atau lebih buruk, tong terpaku ka sosok si manehna ker sma da pasti ayeunamah jadi jelema nu asing ker babaturana nu di sma.
    kang sting pernah nyanyi”turn a clock to zero, and brand new day”. cukup sudah masa lalu menggelayuti langkah kita. ciptakan awal hari yang baru.
    punten ah abdi sok filosofis mamatahan da ari masalah hatemah moal bisa diatur ku batur.
    punten sakali deui

    He…he…🙂 kumaha tah kang ade aya dulur numasihan pituah… ceuk nu pinter tea mah ” masa lalu teh tinggal sejarah, masa kini teh kanyataan, masa depan teh harapan” leres kitu….? meureun ah…..!!!!

  7. Kawas pelm Kungpu Panda geuning hehehe…Nuhun kang iwan ah pituah na, nya mung ngemut ngemut we ieu mah reresepan..geuning di tipi oge aya acara zona 80 an geuningnya ? kanggo remining jaman ka tukang …da mun pendak deui ge moal kedal ai lop yu, bilih pajarkeun pendukung Poli Pantai aeh poligami…

  8. he.he.he. aduh punten pisan kang ade,sanes mamatahan ngojay ka bebek, ini mah sharing aja,aku juga mengalami hal seperti itu, mengalami apa yang dinamakan cinta platonis seperti itu (kalahka curhat-tapi wioslah). waktu kuliah aku pernah melarikan diri dengan naik gunung, dan mempelajari filsafat sampe kebablasan hingga tak percaya lagi ada kehidupan setelah kehidupan ini (he.he. itu dulu jaman kuliah, jamannya romantisme jiwa, (rambut panjang, kerjaan terbang kedunia awang-awang). tapi kadang nineung teh datang deui, da tapi tidak pernah aku pedulikan,kadang dengan rutinitas kerja yang sangat padat (belagu Ya,He,he.he.) jadi terlupakan. Sekarang aku tertarik dengan tasawuf, dunia Sufi-sufian,he.he.he. tapi buku-buku yang aku baca karangan sufi beneran, aku temukan sebentukdunia yang sangat indah, dunia tanpa muatan apapun, hanya cinta, tapi bentuknya beda dengan cinta yang berdasarkan ruang dan waktu yang sifatnya jasadi, atau platonik. nah disini masalah muncul,ketika aku berusaha membuang polusi dunia yang melekat dijiwa,sisa sisa masa lalu yang dinamakan kasih tak sampai teh geningan susah di hilangkan,susah menggusur kenangan yang satu ini.tapi sekarang alhamdulilah sedikit-sedikit sudah bisa,dengan berfikir pragmatis
    ada kata kata yang makruf dikalangan filosof ‘simplex veri sygilum’ kesederhanaan tanda kebenaran, yang sedang aku jadikan justifikasi,jadi dasar hukum atas kebodohanku dalam menghadapi masalah yang satu ini,maunya aku menjadi manusia yang lebih baik dari kemarin,ternyata yang muncul adalah pembenaran-pembenaran atas apa yang sebenarnya aku tak sanggup pecahkan. btw life goes on, still.
    sekali lagi maaf
    he.he. he. tong ngawawaas nu kitu da nukitumah lain waas,nu waasmah noong kendi bari nonggeng,cobaan gera,waas teh.he.he.he
    sekali lagi hampura.

  9. Oki urang di jakarta euy, nt di mana, mun si hendi di subang di dinas pertanian, kanggo ka kang ade urang oge sarua bogoh kanu sakelas (3 Fisika 1 taun 94) baheula nu di kurudung tapi lain urang dangdeur tapi era fox alias teu wani tea, tepi ka ayeuna inget wae, di teangan teu panggih panggih cenah jadi guru tk duka dimana.
    Hiduplah sman 1 subang salam ka pa Supendi guru Matematika sareung ka pa nur guru fisika.
    Oki upami ali majid di mana?

    Kang……. !!! dipilarian ku Kang Oki tuh…… hoyong tepang ceunah

  10. ada juga ya, blog smansa teh, tapi era 80an yah, saya mah baru lahir kali, kenalin saya alumni smansa subang angkatan 2000, saya kangen nih sama temen2 angkatan tapi ga tau sekarang pada dimana?

  11. Assalamu’alaikum..kasadayana keluarga besar SMANSA SUBANG. Sim kuring sakulawargi ngahaturkeun wilujeng ibadah shaum 1429H, mugi-mugi dipaparinan kakiatan kanggo ngajalankeunana, barokah sareng rahmat mugi salamina dicurahkeun ka urang sadaya. Salam kasadaya keluarga besar SMANSA, khususna Angkatan 1994.

    Andri Herdiansyah
    Angkatan 1994.

  12. wilujeng boboran dulur dulur angkatan 94
    aya nu beda di lebaran ie mah, mungkin karena aku seminggu sekali melihat ‘kota’ subang, karena tugasku sekarang di bandung bukan diujung pulau lagi.
    sering melihat kawan-kawan lama di kota subang, tapi tak berani menyapa, biarlah masa lalu abadi di pikiran kita
    aku ingin memberikan sajak buat kawan di 94 dari sapardi djoko damono, sajak2 pa dekan ini kental haiku jepangnya sederhana tapi bikin hati merinding ini sajaknya:
    Dalam Diriku
    Sapardi Djoko Damono

    Because the sky is blue
    It makes me cry
    (The Beatles)

    dalam diriku mengalir sungai panjang,

    darah namanya;

    dalam diriku menggenang telaga darah,

    sukma namanya;

    dalam diriku meriak gelombang sukma,

    hidup namanya!

    dan karena hidup itu indah,

    aku menangis sepuas-puasnya

    wilujeng lebaran
    mohon maafkan segala kesalahan di masa lalu

  13. Hii.. Aq nax smansa neh.skr msh klz 11..

    Terimakasih….ah sudah mampir disini…..bisa kasih info smansa sekarang….saya tunggu

  14. Assalamu’alaikum…
    Punten moderator ngiring ulubiung…
    foto anu angkatan 91-95 teh diantarana kelas fisika 3, aya asep maulana, aceng hidayat dan lain-lain…
    tiasa diinformasikeun teu nya.. alamat2 ayeuna..
    punten mun aya tiasa di email ka abdi…
    btw ka rerencangan anu kenal gina nawangwulan, tiasa di info alamat na mun tiasa mah hp…😀

    nuhun pisan sateuacan na…

    “Wa alaikum salam warohmatullohi wabarokatuh : hatur nuhun parantos ngersakeun mampir disim abdi…… manawi… sanes teu hoyong masihan informasi ieu teh…. photo eta teh sumberna ti “alumni.smansa@yahoo.com” friendsterna SMANSA, tapi teu acan mendak info nu dibutuhkeun ku akang…..”

  15. Punten, Ade ari maneh baheula emang bogoh ka saha euy?

    “Kang ade saha tah nu kapungkur ditaksir teh……ha…ha…ha…”

  16. jang nala, aduch ym na di blok di kantor euy, jadi wae putus komunikasi sareng anjeun. padahal akang banyak pertanyaan mengenai pengembangan Blog .
    jadi lieeer, di kantor bisana ngan browsing and email wungkul.
    gehel dech

    Kwaciaaaaannnnn deeehhhhhhh…..burung pipit buah kedondong….. ngajerit dooooonggg🙂

  17. punten, abdi lulusan 91, aya keneh teu ‘nya lulusan 91 nu ngiringan blog ieu?
    ari guru bhs inggris bu enung keneh? salam ka anjeuna mun pependak
    kanggo kang ade nuhun pisan

    Sok atuh urang kumpulkeun…… angkatan 91 diantos informasina……

  18. Alhamdulillah, mugi-mugi rerencangan abdi sinareng para saderek alumni smandanova thn. 1984 ting poconghol. sayah teh kangen pisan lah. Kamana Kang Gunawan Jalaludin, Dr. Mugia Nugraha Kang Jojon Kangen Nih.

  19. Nu Utami Terima Kasih Pisan kepada Yang Bikin Blog ini Sallluuuuuuuut sarebu persen. Mugi-mugi ieu blog maparinkeun mangfaat ka urang sadaya alumni smandanova di mana wae etang-etang ngabuka duduluran urang salamina, der lah !

  20. Saya lulusan tahun 89. inget teman teman nih. abdul kudus cs namanya. barangkali bisa nyambung nih. salut sma 204 dah punya website. saya dukung nih. saya sekarang bekerja di Bimbingan Belajar Tridaya di Bandung. Jabatan kepala cabang region Bandung Barat. mudah2 an mau meneruskan silaturahmi.

  21. alhamdulillah gara2 kang odoy saya bisa ketemu tmn2
    dr sman 204 angk ’84 moga aja mantan tiga ipa 1 teh ada disini jadi bisa temu kangen gitu, salam dari santos tuk smua rekan22 alumni 204 ’84 umumnya tuk sman 1 supaya tetap jaga silaturahim, amin….

  22. Salam kenal…abdi teh kantos sakola di SMA 204 (SMA 1) cuma sayang…mung 1 tahun (kelas 1 V – 1985 )..trus pindah deui ka kampung asal Sukabumi, Upami aya rerencangan anu masih inget sareng sim kuring mangga diantos waleran nana,
    Pami teu salah mah… Rosa Baroya, Arwenda (binong),Asep(Wrng Jambe), Adang (tukang reog ,rumahna samping SMA 204),Asep(gg. Kancra), sareng sadayana anu teu tiasa di sebut hiji2.

    Hendi Saeful Hamdi
    08161656650
    vhamdillah@yahoo.com.

    hatur nuhun

  23. Assalamu’alaikum sampurasun
    Abdi lulusan tahun 85
    Wilujeng shaum romadhon and iraha aya reunian deui ??

  24. Sampurasun….,
    Abdi Asep Darwis Supardi angkatan 88
    Salam kanggo ka Wawan Tarwa, Agus Duloh, Dany Boy, Ndaru Utomo,Saripudin anu gaduh laut Blanakan, tos puluhan taun urang teu patepang deui diantos kabarna ……
    Kang Dadang (Mbok) kumaha damang ?

    kang mampir ka facebook abdi…kumpul tah angkatan 88 dani, dadang, asep permana…..tinggal add saja🙂
    Dany Boy http://www.facebook.com/profile.php?id=100001242888816
    Dadang Mbok http://www.facebook.com/dadang.k.rizal

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s