Tujuh rupa nu dilarang

Tujuh rupa nu dilarang

– Ngarorek Ceuli ku linggis
– Ombeh ku cai ngagolak
– Gagaro ku parud nukaratan
– Dahar make sendok tembok
– Ngalinting bulu kelek mun hayang udud
– Ngorong ku tutup limun
– Mere nginum ka khotib nu keur hutbah

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s