Ngado’a

Ngado’a

Di hiji kampus cap gagak, rengse diayakeun rapat antar dosen unggal jurusan. panitia bingung milih saha nu rek nutup acara ku maca du’a. Akhirna salah saurang panitia kahareup, rek mingpin acara ngadu’a.

“Para wargi, alhamdulillah, acara rapat dosen antar jurusan parantos lekasan. Ayeuna hayu urang ngadu’a ka Gusti Alloh, menurut…jurusan masing-masing…” pokna bari yakin pisan. nu aya dirohangan ngabarakatak bari bingung, kumaha ngadu’a nurutkeun jurusan masing2 teh? hehehe (MJ)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s