Jalma nu teu meunang dideukeutan

Jalma nu teu meunang dideukeutan
– Jalma nu sok ngadahar sendal capit atawa sapatu
– Jalma nu sok sare handapeun gilinding setum
– Jalma nu sok kiih di paimaran masjid
– Jalma nu sok mandi ku cai limun

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s